1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Despre noi

PDFPrintE-mail

logoCRGmedia este o agentie / firma de web design & advertising din Sfantu Gheorghe specializata in crearea de site-uri web de prezentare, portaluri, magazine si cataloage online. Solutiile oferite de noi includ gazduirea partajata sau privata precum si inregistrarea numelor de domenii.

Pentru ca un site-ul clientului sa fie complet, acesta are nevoie de optimizare pentru motoarele de cautare si promovare online. Pentru a putea oferi clientilor nostri aceste servicii, ne-am specializat in optimizarea on-page si link building.

De asemenea va mai putem oferi servicii complete de branding si design grafic. Fie ca doriti un simplu logo sau un pachet complet de identitate al companiei, beneficiati de reduceri semnificative la alegerea unui pachet media complet.

Avantajele de a lucra cu firma noastra:

  • Pachete complete pentru site-ul tau web - clientii care doresc un site web au nevoie de asemenea de servicii conexe, precum inregistrare domeniu, gazduire site, optimizare SEO, promovare sau consultanta
  • O echipa tanara si entuziasta si profesionala - compania noastra imbina experienta unor designeri si programatori cu entuziasumul unor tineri dornici de munca.
  • Cel mai bun raport calitate/pret - dorind a lucra cat mai mult pentru clientii nostri, firma noastra are unele dintre cele mai bune preturi de pe piata, nefacand rabat de la calitate. De asemenea la noi gasiti cel mai bun raport calitate/pret.
  • Suport online - ne puteti contacta oricand pe mail, pe telefon ori pe messenger. De asemenea oferim clientilor nostri cursuri si suport in gestionarea site-urilor.