1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Portofoliu TurVirtual

Turul Virtual al Pensiunii Colt de Rai Covasna

PDFPrintE-mail

coltderai

Pensiunile au fost construite in 2008-2009 si dispun de 10 camere de cazare pregatite de designeri intr-o multitudine de suprafete si culori care sa satisfaca orice solicitare.

Click pentru a vedea turul virtual

 

 

 

 

 

Read Article »

Tur Virtual Parcul Elisabeta

PDFPrintE-mail

parc

Municipiul Sfântu Gheorghe este reşedinţa judeţului Covasna, fiind un oraş în plină dezvoltare. Oraşul are 62370 locuitori, apartenenţa naţională sau etnică se împarte astfel: 46112 maghiari, 14178 români şi 932 romi (date din 2004).

Viziteaza turul virtual al parcului Elisabeta din Sfantu Gheorghe

 

 

 

 

 

Read Article »

Turul Virtual al Expozitiei societatii Artizanat Opait

PDFPrintE-mail

artizanat_out

Infiintata in 1991 Artizanat Opait a cunoscut o dezvoltare continua pe parcursul celor 20 de ani de activitate. Este situata la 6 km. de mun. Sfantu Gheorghe pe drumul spre Brasov in localitatea Coseni .In cadrul societatii activeaza un numar de peste 35 de pictori formati pe parcursul anilor de activitate, a caror munca este apreciata atat in tara cat si in strainatate.

Click pentru a vedea turul virtual

 

 

 

 

Read Article »

Turul Virtual al Spitalului de Cardiologie din Covasna

PDFPrintE-mail

cardiologie-tur

Spitalul de Cardiologie Covasna s-a înfinţat prin Decizia Comitetului Executiv al Sfatului Popular al Regiunii Autonome Maghiare nr. 296/1960, având în vedere H.C.M nr.9 din 12 ianuarie 1960, privind organizarea odihnei şi tratamentului oamenilor muncii în staţiunile climaterice. Sediul unităţii este în Covasna, Str. M Eminescu, Nr.160, jud.Covasna.

Click pentru a vedea turul

 

 

 

 

Read Article »Warning: Illegal string offset 'active' in /home/crgmed/public_html/templates/it_thesoftware/html/pagination.php on line 94

Page 1 of 2